Boka Hotell

Sporthotel Wagrain

Sporthotel Wagrain

Sporthotel Wagrain är ett populärt val bland resenärer på besök i Wagrain, vare sig de vill utforska staden eller bara är på genomresa. Både affärsresenärer och turister har glädje av hotellets faciliteter och tjänster. Handikappanpassning, bagageförvaring, parkering, konferensavdelning , business center är bara några av faciliteterna som finns att tillgå. Rummen är designade och inredda så att gästerna ska känna sig som hemma. Vissa är bland annat utrustade med värme, väckningsservice, skrivbord, minibar, telefon. För att göra gästernas vistelse trevligare erbjuder hotellet fritidsfaciliteter som badtunna, gym, bastu, utomhuspool, inomhuspool. Trevlig personal, fina faciliteter och nära till allt som Wagrain har att erbjuda är tre bra anledningar till att bo på Sporthotel Wagrain.

Pris: Boka Sporthotel Wagrain just nu för mellan 1904 - 2153 kr.

Boka Sporthotel Wagrain.

Recensioner för Sporthotel Wagrain

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Sporthotel Wagrain

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Sporthotel Wagrain. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Wagrain.

Adress till Sporthotel Wagrain

Adress: Hofmark 9

Postnummer: 5602

Stad: Wagrain

 

Lämna dina kommentarer för Sporthotel Wagrain