Boka Hotell

Karawankenhof

Karawankenhof

Detta Villach hotell är en familjevänlig anläggning. Schillerpark, Faakersee och Finkenstein slottet är sevärdheter i området. Karawankenhof har utomhuspool, inomhuspool, spa badkar, ångrum och en bastu. Spat på denna hotell har massage-och behandlingsrum och skönhetsbehandlingar. Hotellet har en restaurang, bar/lounge och coffee shop/café. Gästerna serveras gratis frukost varje morgon. Room service är tillgänglig under begränsade tider. Den här fastigheten erbjuder gratis transfer. Hotellet är fyrstjärnigt och tillandahåller konferensrum och konferenslokaler. Personalen kan ordna kemtvätt/tvättservice.

Hotellet erbjuder dessutom en barnklubb, fitnessanläggning och bibliotek. Karawankenhof har 80 rum. Tv:n har satellitkanaler. Rummen har telefon och i rummet. Badrummen har handhållen dusch, badrockar och hårtork. Hotellet erbjuder dessutom minibar, väckningstjänst och sömnad kit. Dessutom finns fler bekvämligheter tillgängliga på begäran som strykjärn/strykbräda och allergivänliga sängkläder.

Pris: Boka Karawankenhof just nu för mellan 1536 - 2007 kr.

Boka Karawankenhof.

Recensioner för Karawankenhof

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Karawankenhof

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Karawankenhof. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Villach.

Adress till Karawankenhof

Adress: Kadischenallee 25 - 27

Postnummer: 9504

Stad: Villach

 

Lämna dina kommentarer för Karawankenhof