Boka Hotell

Gasthof St Egydenerhof

Stjärna Stjärna Stjärna
Gasthof St Egydenerhof

Läge för Gasthof St Egydenerhof
Gasthof St Egydenerhof ligger i Velden am Wörther See (Sankt Egyden), nära Rosegg Tierpark, Schloss Rosegg och Casino Velden. Andra kända sevärdigheter i området innefattar Aussichtsturm Lookout Tower och Pfarrkirche St. Primus und Felician.

Gasthof St Egydenerhof erbjuder sina gäster flera bekvämligheter:
På detta hotell med möjlighet till skidåkning kan man äta på restaurang, kafé och bar. En gratis frukost serveras varje morgon. Gratis wi-fi är tillgängligt i publika utrymmen. Gäster på hotellet har även tillgång till flerspråkig personal, hjälp med bokning av biljetter och guidade turer och skidförvaring. Gäster erbjuds gratis parkering. Det finns särskilda områden där rökning är tillåtet.

Rummen på Gasthof St Egydenerhof
De 17 gästrummen på Gasthof St Egydenerhof har hårtork och gratis toalettartiklar. Sängarna har bäddmadrass och sängtillbehör av högsta kvalitet. Gäster erbjuds gratis wi-fi. 26 tum platt-tv med kabelkanaler. Städning av rum utförs dagligen.

Pris: Boka Gasthof St Egydenerhof just nu för mellan 583 - 875 kr.

Boka Gasthof St Egydenerhof.

Recensioner för Gasthof St Egydenerhof

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Gasthof St Egydenerhof

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Gasthof St Egydenerhof. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Velden am Wörther See.

Adress till Gasthof St Egydenerhof

Adress: Sankt Egydenerstrasse 435

Postnummer: 9536

Stad: Velden am Wörther See

 

Lämna dina kommentarer för Gasthof St Egydenerhof