Boka Hotell

Appartements Panorama Schlössl

Appartements Panorama Schlössl

Med sitt idealiska läge i det största turistområdet Velden am Worthersee utlovar Appartements Panorama Schlössl en avkopplande och underbar vistelse. Hotellet erbjuder sina gäster ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter som är till för att vistelsen ska bli komfortabel och bekymmersfri. Faciliteter som familjerum, värdeskåp, cykeluthyrning, rökområde finns tillgängliga för att du ska ha glädje av dem. Rummen är välinredda och vissa är bland annat utrustade med luftkonditionering, värme, balkong/terrass, TV LCD/plasmaskärm, satellit/kabel-TV. Hotellets rofyllda atmosfär omfattar även fritidsfaciliteterna där det bland annat ingår gym, bastu, golfbana (inom 3 km), utomhuspool, skidåkning. Oavsett varför du besöker Velden am Worthersee så kommer Appartements Panorama Schlössl göra att du omedelbart känner dig som hemma.

Pris: Boka Appartements Panorama Schlössl just nu för mellan 833 - 919 kr.

Boka Appartements Panorama Schlössl.

Recensioner för Appartements Panorama Schlössl

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Appartements Panorama Schlössl

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Appartements Panorama Schlössl. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Velden am Worthersee.

Adress till Appartements Panorama Schlössl

Adress: Latschach 45

Postnummer: 9220

Stad: Velden am Worthersee

 

Lämna dina kommentarer för Appartements Panorama Schlössl