Boka Hotell

Riedl's Genießerschlössl

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Riedl's Genießerschlössl

Läge för Riedl\'s Genießerschlössl
Riedl\'s Genießerschlössl i Stumm ger dig smidig tillgång till vinteraktiviteter som utförsåkning och längdskidåkning och ligger nära Hochzillertal linbana och Hochzillertal skidort. Andra kända sevärdigheter i området innefattar Zillertal äventyrsbad och Spieljoch linbana.

Riedl\'s Genießerschlössl erbjuder sina gäster flera bekvämligheter:
Efter en dag i backarna kan du njuta av en simtur i pool utomhusen eller använda andra bekvämligheter på Riedl\'s Genießerschlössl, som vattenpark (avgift tillkommer) och bastu. Detta hotell erbjuder kostnadsfri transport till backarna. Med tillgång till skidförvaring, skidpass och shopping slipper du lägga tid på att planera och kan tillbringa mer tid i backarna.

Gästerna kan njuta av en måltid på restaurangen. Gratis/fritt wi-fi/internet i gemensamma utrymmen.

Rummen på Riedl\'s Genießerschlössl
Rummen på hotellet har även balkonger. De 30 gästrummen på Riedl\'s Genießerschlössl har värdeförvaringsskåp/säkerhetsskåp och badrock. Sängarna har Select Comfort-madrass, duntäcken och sängtillbehör av högsta kvalitet. Gäster erbjuds gratis wi-fi. Tv:n har kabelkanaler. Badrummen har badkar/dusch med djupa badkar. Badrummen har även hårtork, tofflor och gratis toalettartiklar.

Pris: Boka Riedl's Genießerschlössl just nu för mellan 1144 - 1715 kr.

Boka Riedl's Genießerschlössl.

Recensioner för Riedl's Genießerschlössl

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Riedl's Genießerschlössl

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Riedl's Genießerschlössl. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Stumm.

Adress till Riedl's Genießerschlössl

Adress: Dorfstraße 9

Postnummer: 6275

Stad: Stumm

 

Lämna dina kommentarer för Riedl's Genießerschlössl