Boka Hotell

Hotel Arlberg

Hotel Arlberg

Hotel Arlberg har ett bra läge i det populära området Sankt Anton am Arlberg. Hotellet erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter och förmåner för att du garanterat ska trivas. Bagageförvaring, restaurang, kemtvätt, hiss, bar finns på plats för gästernas trivsel. Rummen är designade och inredda så att gästerna ska känna sig som hemma. Vissa är bland annat utrustade med värme, satellit/kabel-TV, kylskåp, badkar. Efter en dag full av sightseeing kan du återhämta dig i ditt komfortabla rum eller använda hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel badtunna, bastu, inomhuspool, skidåkning, solarium. Hotel Arlberg kombinerar varm gästfrihet med en härlig atmosfär, allt för att du ska få en oförglömlig tid i St. Anton am Arlberg.

Pris: Boka Hotel Arlberg just nu för mellan 1106 - 1245 kr.

Boka Hotel Arlberg.

Recensioner för Hotel Arlberg

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Arlberg

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Arlberg. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av St. Anton am Arlberg.

Adress till Hotel Arlberg

Adress: Dorfstrasse 90

Postnummer: 6580

Stad: St. Anton am Arlberg

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Arlberg