Boka Hotell

Hotel Garni Alpenjuwel

Hotel Garni Alpenjuwel

4-stjärniga Hotel Garni Alpenjuwel erbjuder komfort och bekvämlighet vare sig du är på affärs- eller nöjesresa i Serfaus. Med sitt stora utbud av faciliteter och tjänster tillhandahåller hotellet allt du behöver för en god natts sömn. Handikappanpassning, bagageförvaring, Wi-Fi i allmänna utrymmen, parkeringsservice, parkering är bara några av faciliteterna som finns att tillgå. Koppla av i ditt komfortabla rum, vissa rum är även utrustade med värme, skrivbord, balkong/terrass, TV LCD/plasmaskärm, satellit/kabel-TV. Ha trevligt med hotellets fritidsfaciliteter, däribland gym, bastu, skidåkning, massage, solarium, innan du drar dig tillbaka till ditt rum för en välförtjänt vila. Upptäck allt vad Serfaus har att erbjuda genom att göra Hotel Garni Alpenjuwel till din bas.

Pris: Boka Hotel Garni Alpenjuwel just nu för mellan 1369 - 1541 kr.

Boka Hotel Garni Alpenjuwel.

Recensioner för Hotel Garni Alpenjuwel

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Garni Alpenjuwel

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Garni Alpenjuwel. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Serfaus.

Adress till Hotel Garni Alpenjuwel

Adress: Dorfbahnstraße 73

Postnummer: 6534

Stad: Serfaus

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Garni Alpenjuwel