Boka Hotell

Hotel Castel

Hotel Castel

Hotel Castel är ett populärt val bland resenärer på besök i Serfaus, vare sig de vill utforska staden eller bara är på genomresa. Hotellet erbjuder sina gäster ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter som är till för att vistelsen ska bli komfortabel och bekymmersfri. Alla nödvändiga faciliteter, till exempel handikappanpassning, express in- och utcheckning, bagageförvaring, parkering, rumsservice, finns att tillgå. Rummen är designade för att ge optimal komfort och vissa rum har praktiska bekvämligheter som värme, väckningsservice, balkong/terrass, telefon, satellit/kabel-TV. Ha trevligt med hotellets fritidsfaciliteter, däribland badtunna, bastu, skidåkning, spa, massage, innan du drar dig tillbaka till ditt rum för en välförtjänt vila. En välkomnande atmosfär och utmärkt service är vad du kan förvänta dig under ditt besök på Hotel Castel.

Pris: Boka Hotel Castel just nu för mellan 1349 - 1531 kr.

Boka Hotel Castel.

Recensioner för Hotel Castel

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Castel

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Castel. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Serfaus.

Adress till Hotel Castel

Adress: Malbrettweg 13

Postnummer: 6534

Stad: Serfaus

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Castel