Boka Hotell

Hotel & Residence Princess Bergfrieden

Stjärna Stjärna Stjärna
Hotel & Residence Princess Bergfrieden

Med sitt ypperliga läge i Seefeld in Tirol har Hotel & Residence Princess Bergfrieden allt som staden har att erbjuda precis utanför dörren. Med ett komplett utbud av bekvämligheter kommer hotellets gäster tycka att vistelsen är komfortabel. Gratis Wi-Fi i samtliga rum, bagageförvaring, parkering, rumsservice, barnpassning finns med på listan över saker som gästerna kan ha glädje av. Varje rum är elegant inrett och utrustat med praktiska bekvämligheter. För att göra gästernas vistelse trevligare erbjuder hotellet fritidsfaciliteter som gym, bastu, golfbana (inom 3 km), inomhuspool, skidåkning. Hotel & Residence Princess Bergfrieden kombinerar varm gästfrihet med en härlig atmosfär, allt för att du ska få en oförglömlig tid i Seefeld in Tirol.

Pris: Boka Hotel & Residence Princess Bergfrieden just nu för mellan 2326 - 2622 kr.

Boka Hotel & Residence Princess Bergfrieden.

Recensioner för Hotel & Residence Princess Bergfrieden

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel & Residence Princess Bergfrieden

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel & Residence Princess Bergfrieden. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Seefeld.

Adress till Hotel & Residence Princess Bergfrieden

Adress: Milserstraße 274

Postnummer: 6100

Stad: Seefeld

 

Lämna dina kommentarer för Hotel & Residence Princess Bergfrieden