Boka Hotell

Hotel Bergland All Inclusive Top Quality

Hotel Bergland All Inclusive Top Quality

Hotel Bergland All Inclusive Top Quality ligger perfekt till för både affärs- och nöjesresenärer som besöker Seefeld in Tirol. Med sitt stora utbud av faciliteter och tjänster tillhandahåller hotellet allt du behöver för en god natts sömn. Faciliteter som gratis Wi-Fi i samtliga rum, bagageförvaring, parkering, rumsservice, flygtransfer finns tillgängliga för att du ska ha glädje av dem. Rummen är designade och inredda så att gästerna ska känna sig som hemma. Vissa är bland annat utrustade med värme, väckningsservice, skrivbord, balkong/terrass, telefon. Ta en paus under en lång dag och använd bastu, golfbana (inom 3 km), inomhuspool, skidåkning, spa. Hotel Bergland All Inclusive Top Quality är ett utmärkt val oavsett om man vill utforska Seefeld in Tirol eller bara koppla av och ladda batterierna.

Pris: Boka Hotel Bergland All Inclusive Top Quality just nu för mellan 2019 - 2278 kr.

Boka Hotel Bergland All Inclusive Top Quality.

Recensioner för Hotel Bergland All Inclusive Top Quality

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Bergland All Inclusive Top Quality

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Bergland All Inclusive Top Quality. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Seefeld.

Adress till Hotel Bergland All Inclusive Top Quality

Adress: Innsbrucker Straße 3

Postnummer: 6100

Stad: Seefeld

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Bergland All Inclusive Top Quality