Boka Hotell

Appartementanlage Kerber

Appartementanlage Kerber

Bo på Appartementanlage Kerber medan du utforskar alla underverk i Seefeld in Tirol. Hotellet erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter och förmåner för att du garanterat ska trivas. Gratis Wi-Fi i samtliga rum, handikappanpassning, Wi-Fi i allmänna utrymmen, parkering, familjerum finns med på listan över saker som gästerna kan ha glädje av. Rummen är designade för att ge optimal komfort och vissa rum har praktiska bekvämligheter som balkong/terrass, telefon, satellit/kabel-TV, TV, kokvrå. Hotellets rofyllda atmosfär omfattar även fritidsfaciliteterna där det bland annat ingår badtunna, bastu, golfbana (inom 3 km), skidåkning, spa. Trevlig personal, fina faciliteter och nära till allt som Seefeld in Tirol har att erbjuda är tre bra anledningar till att bo på Appartementanlage Kerber.

Pris: Boka Appartementanlage Kerber just nu för mellan 632 - 718 kr.

Boka Appartementanlage Kerber.

Recensioner för Appartementanlage Kerber

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Appartementanlage Kerber

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Appartementanlage Kerber. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Seefeld.

Adress till Appartementanlage Kerber

Adress: Geigenbühel 624

Postnummer: 6100

Stad: Seefeld

 

Lämna dina kommentarer för Appartementanlage Kerber