Boka Hotell

Hotel Wetterstein

Hotel Wetterstein

Detta Seefeld in Tirol hotell ligger nära Olympia Sport och kongresscentret, Seekirch och Seefeld Golf Academy Golf Club. Sevärdheter i området inkluderar Golden Roof och Innsbruck katedralen. Hotel Wetterstein har en hälsoklubb, inomhuspool, ski in/ski out tillgång till en utomhuspool under säsong och en barnpool. Hotel Wetterstein har en full service spa. Hotellet är trestjärnigt och inkluderar ett konferenscenter, tillgång till trådlöst Internet/WiFi, mötesrum för mindre grupper och sekreterartjänster. Hotellet har en restaurang och bar/lounge. Gästerna serveras gratis frukost varje morgon. Room service är tillgänglig under begränsade tider. Transporttjänster på det här hotellet inkluderar transfer (tilläggskostnad) och en skidanläggning. Evenemangsutrymmena omfattar bankettlokaler.

Personalen kan ordna kemtvätt/tvättservice. Ytterligare bekvämligheter omfattar bibliotek, spelhall/rum och flerspråkig personal. Detta är ett rökfritt hotell. Hotel Wetterstein har 41 rum. Tv:n har satellitkanaler och spelkonsoler. Rummen har gratis uppringd Internetanslutning, telefon, kostnadsfria dagstidningar på vardagar och kostnadsfria lokalsamtal.

Pris: Boka Hotel Wetterstein just nu för mellan 442 - 653 kr.

Boka Hotel Wetterstein.

Recensioner för Hotel Wetterstein

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Wetterstein

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Wetterstein. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Seefeld in Tirol.

Adress till Hotel Wetterstein

Adress: Moesererstrasse 120

Postnummer: 6100

Stad: Seefeld in Tirol

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Wetterstein