Boka Hotell

Hotel Laerchenhof

Hotel Laerchenhof

Detta Seefeld in Tirol hotell ligger nära Seekirch och Olympia Sport och kongresscentret. Hotel Laerchenhof har inomhuspool, spa badkar, ångrum och en bastu. Hotel Laerchenhof har en full service spa. Hotellet är fyrstjärnigt och inkluderar gratis tillgång till trådlöst Internet/WiFi, mötesrum för mindre grupper och teknisk support. Gästerna serveras gratis frukost varje morgon. Transporttjänster på det här hotellet inkluderar transfer (tilläggskostnad) och en skidanläggning. Evenemangsutrymmena omfattar konferensrum. Hotellet kan hjälpa dig växla pengar till lokal valuta. Ytterligare faciliteter inkluderar en reception med concierge, spelhall/rum och flerspråkig personal. Fastigheten har särskilda områden för rökning.

Tv:n har digitala kanaler. Trådlös och trådbunden höghastighets Internet, telefon, gratis tidningar och i rummet finns. Sängarna har kvalitetssängkläder. Alla rum har bäddsoffa och skrivbord. Badrummen har dusch/badkar, badrockar, bidé och makeup/rakning speglar. Balkonger finns på rummen.

Pris: Boka Hotel Laerchenhof just nu för mellan 1303 - 1766 kr.

Boka Hotel Laerchenhof.

Recensioner för Hotel Laerchenhof

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Laerchenhof

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Laerchenhof. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Seefeld in Tirol.

Adress till Hotel Laerchenhof

Adress: Geigenbuhl 203

Postnummer: 6100

Stad: Seefeld in Tirol

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Laerchenhof