Boka Hotell

Sporthotel Royer

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Sporthotel Royer

4-stjärniga Sporthotel Royer erbjuder komfort och bekvämlighet vare sig du är på affärs- eller nöjesresa i Schladming. Hotellet erbjuder sina gäster ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter som är till för att vistelsen ska bli komfortabel och bekymmersfri. 24-timmarsreception, handikappanpassning, bagageförvaring, parkeringsservice, rumsservice är bara några av faciliteterna som finns att tillgå. Koppla av i ditt komfortabla rum, vissa rum är även utrustade med minibar, balkong/terrass, telefon, TV, badkar. För att göra gästernas vistelse trevligare erbjuder hotellet fritidsfaciliteter som gym, bastu, golfbana (inom 3 km), utomhuspool, inomhuspool. Sporthotel Royer är ett utmärkt val oavsett om man vill utforska Schladming eller bara koppla av och ladda batterierna.

Pris: Boka Sporthotel Royer just nu för mellan 1502 - 1694 kr.

Boka Sporthotel Royer.

Recensioner för Sporthotel Royer

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Sporthotel Royer

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Sporthotel Royer. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Schladming.

Adress till Sporthotel Royer

Adress: Europaplatz 583

Postnummer: 8970

Stad: Schladming

 

Lämna dina kommentarer för Sporthotel Royer