Boka Hotell

Apart-Pension Bärnstatt

Stjärna Stjärna Stjärna
Apart-Pension Bärnstatt

Läge för Apart-Pension Bärnstatt
Apart-Pension Bärnstatt ligger nära stranden i Scheffau am Wilden Kaiser (Wilder Kaiser - Brixental), nära Hintersteiner-sjön och Brandstadl linbana. Andra kända sevärdigheter i området innefattar KaiserBad Ellmau och Hochsöll linbana.

Apart-Pension Bärnstatt erbjuder:
På detta pensionat med möjlighet till skidåkning kan man äta på antingen deras restaurang eller baren. Gratis wi-fi är tillgängligt i publika utrymmen. Gäster på hotellet har även tillgång till pool utomhus, en trevlig terrass och bibliotek. Transport erbjuds mot en tilläggsavgift och inkluderar lokaltransport och hämtning vid järnvägsstationen. Gratis parkering. Det finns särskilda områden där rökning är tillåtet.

Rummen på Apart-Pension Bärnstatt
Rummen på hotellet har även balkonger. De 13 gästrummen på Apart-Pension Bärnstatt har hårtork. Gäster erbjuds kostnadsfritt höghastighetsinternet/wi-fi. Rummen har LCD-tv med kabelkanaler. På begäran erbjuds även strykjärn/strykbräda och allergitestade sängkläder om så önskas. Städning av rum utförs dagligen.

Pris: Boka Apart-Pension Bärnstatt just nu för mellan 463 - 694 kr.

Boka Apart-Pension Bärnstatt.

Recensioner för Apart-Pension Bärnstatt

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Apart-Pension Bärnstatt

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Apart-Pension Bärnstatt. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Scheffau am Wilden Kaiser.

Adress till Apart-Pension Bärnstatt

Adress: Hinterstein 17

Postnummer: 6351

Stad: Scheffau am Wilden Kaiser

 

Lämna dina kommentarer för Apart-Pension Bärnstatt