Boka Hotell

Terrassenhotel Reichmann

Terrassenhotel Reichmann

Terrassenhotel Reichmann ligger i Sankt Kanzian och är en perfekt utgångspunkt varifrån man kan utforska Sankt Kanzian am Klopeiner See. Med ett komplett utbud av bekvämligheter kommer hotellets gäster tycka att vistelsen är komfortabel. Gratis Wi-Fi i samtliga rum, parkering, rumsservice, restaurang, tidningar är bara några av faciliteterna som finns att tillgå. Varje rum är elegant inrett och utrustat med praktiska bekvämligheter. Ha trevligt med hotellets fritidsfaciliteter, däribland privat strand, bastu, golfbana (inom 3 km), inomhuspool, massage, innan du drar dig tillbaka till ditt rum för en välförtjänt vila. Komfort och funktionalitet gör Terrassenhotel Reichmann till det perfekta valet under ditt besök i Sankt Kanzian am Klopeiner See.

Pris: Boka Terrassenhotel Reichmann just nu för mellan 1464 - 1656 kr.

Boka Terrassenhotel Reichmann.

Recensioner för Terrassenhotel Reichmann

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Terrassenhotel Reichmann

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Terrassenhotel Reichmann. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Sankt Kanzian am Klopeiner See.

Adress till Terrassenhotel Reichmann

Adress: Am See VII/2

Postnummer: 9122

Stad: Sankt Kanzian am Klopeiner See

 

Lämna dina kommentarer för Terrassenhotel Reichmann