Boka Hotell

Raffl´s Tyrol Hotel

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Raffl´s Tyrol Hotel

Läge för Raffl´s Tyrol Hotel
Raffl´s Tyrol Hotel i Sankt Anton am Arlberg ger dig smidig tillgång till vinteraktiviteter som snowboarding och snöskovandring och ligger nära Galzigbahn och Sankt Christoph am Arlbergs skidområde. I närheten av Raffl´s Tyrol Hotel ligger även Sankt Antons museum.

Raffl´s Tyrol Hotel erbjuder sina gäster flera bekvämligheter:
Under vintern kan du roa dig med aktiviteter såsom utförsåkning och längdskidåkning. Efter en dag i backarna kan du njuta av bland annat bastu, ångbastu och gym/fitnesscenter på Raffl´s Tyrol Hotel. Detta hotell erbjuder skidtransport som tar dig till backarna på nolltid. När solen går ner kan du ta en after ski-drink i baren eller släppa loss med andra festsugna på nattklubben.

Detta hotell har 2 restauranger samt kafé. En gratis frukost serveras varje morgon. Gratis wi-fi är tillgängligt i publika utrymmen och gäster har tillgång till en dator.

Rummen på Raffl´s Tyrol Hotel
Rummen på hotellet har även balkonger. De 45 gästrummen på Raffl´s Tyrol Hotel har värdeförvaringsskåp/säkerhetsskåp och badrock. Sängarna har bäddmadrass. Hotellets gäster har tillgång till gratis wi-fi/internet på rummen. Rummen har platt-tv med kabelkanaler. Badrummen har badkar eller dusch med djupa badkar och regndusch. Badrummen har även lyxtoalettartiklar, hårtork och tofflor. Hotellets gäster har tillgång till gratis toalettartiklar och mörkläggningsgardiner. Uppbäddningsservice erbjuds varje kväll och städning erbjuds dagligen.

Pris: Boka Raffl´s Tyrol Hotel just nu för mellan 3455 - 5183 kr.

Boka Raffl´s Tyrol Hotel.

Recensioner för Raffl´s Tyrol Hotel

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Raffl´s Tyrol Hotel

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Raffl´s Tyrol Hotel. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Sankt Anton am Arlberg.

Adress till Raffl´s Tyrol Hotel

Adress: Arlbergstraße 77

Postnummer: 6580

Stad: Sankt Anton am Arlberg

 

Lämna dina kommentarer för Raffl´s Tyrol Hotel