Boka Hotell

EVA, Village Hotel

EVA, Village Hotel

Detta familjevänliga sporthotell ligger i hjärtat av Saalbach, nära Saalbach Hinterglemm Ski Resort. EVA har Village en inomhuspool, ångbad, bastu och ski in/ski out tillgång. Denna 3,5 stjärna Saalbach hotell har massage-och behandlingsrum, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Affärsbekvämligheter på det här 3,5 stjärniga hotell inkluderar trådlöst Internet/WiFi (avgift), mötesrum för mindre grupper och audiovisuell utrustning. Hotellet har en restaurang och bar/lounge. Room service är tillgänglig under begränsade tider. Personalen kan ordna conciergetjänster, utflykts/biljettassistans och kemtvätt/tvättservice. Ytterligare bekvämligheter omfattar bibliotek, flerspråkig personal och skidförråd. Fastigheten har särskilda områden för rökning.

EVA har Village Hotel 71 rum. Tv:n har satellitkanaler. Rummen har telefon och i rummet. Badrummen har badrockar, hårtork, tofflor och gratis toalettartiklar. Balkongerna har utsikt över bergen. Hotellet erbjuder dessutom separat sittutrymme, minibar och välkomstarrangemang.

Pris: Boka EVA, Village Hotel just nu för mellan 1006 - 1379 kr.

Boka EVA, Village Hotel.

Recensioner för EVA, Village Hotel

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till EVA, Village Hotel

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för EVA, Village Hotel. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Saalbach.

Adress till EVA, Village Hotel

Adress: Oberdorf 218

Postnummer: 5753

Stad: Saalbach

 

Lämna dina kommentarer för EVA, Village Hotel