Boka Hotell

Hotel Wechselberger

Hotel Wechselberger

Med sitt idealiska läge i det största turistområdet Saalbach utlovar Hotel Wechselberger en avkopplande och underbar vistelse. Hotellet erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter och förmåner för att du garanterat ska trivas. Familjerum, restaurang, hiss, bar, rökområde är bara några av faciliteterna som finns att tillgå. Rummen är designade för att ge optimal komfort och vissa rum har praktiska bekvämligheter som värme, balkong/terrass, telefon, satellit/kabel-TV, värdeskåp på rummet. Efter en dag full av sightseeing kan du återhämta dig i ditt komfortabla rum eller använda hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel bastu, skidåkning, solarium, ångbastu. Komfort och funktionalitet gör Hotel Wechselberger till det perfekta valet under ditt besök i Saalbach.

Pris: Boka Hotel Wechselberger just nu för mellan 2335 - 2632 kr.

Boka Hotel Wechselberger.

Recensioner för Hotel Wechselberger

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Wechselberger

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Wechselberger. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Saalbach.

Adress till Hotel Wechselberger

Adress: Oberdorf 178

Postnummer: 5753

Stad: Saalbach

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Wechselberger