Boka Hotell

Aparthotel Ferienalm Schladming

Aparthotel Ferienalm Schladming

Med sitt ypperliga läge i Schladming har Aparthotel Ferienalm Schladming allt som staden har att erbjuda precis utanför dörren. Både affärsresenärer och turister har glädje av hotellets faciliteter och tjänster. På hotellet hittar man bland annat gratis Wi-Fi i samtliga rum, express in- och utcheckning, parkering, familjerum, restaurang. Rummen är designade och inredda så att gästerna ska känna sig som hemma. Vissa är bland annat utrustade med värme, balkong/terrass, telefon, satellit/kabel-TV, kokvrå. Underhåll dig själv med hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel bastu, golfbana (inom 3 km), utomhuspool, skidåkning, lekplats. Med pålitlig service och professionell personal kan Aparthotel Ferienalm Schladming tillgodose dina behov.

Pris: Boka Aparthotel Ferienalm Schladming just nu för mellan 775 - 775 kr.

Boka Aparthotel Ferienalm Schladming.

Recensioner för Aparthotel Ferienalm Schladming

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Aparthotel Ferienalm Schladming

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Aparthotel Ferienalm Schladming. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Schladming.

Adress till Aparthotel Ferienalm Schladming

Adress: Sonnenhangstrasse 163

Postnummer: 8970

Stad: Schladming

 

Lämna dina kommentarer för Aparthotel Ferienalm Schladming