Boka Hotell

Hotel Mozart-Vital

Hotel Mozart-Vital

4-stjärniga Hotel Mozart-Vital erbjuder komfort och bekvämlighet vare sig du är på affärs- eller nöjesresa i Ried Im Oberinntal. Både affärsresenärer och turister har glädje av hotellets faciliteter och tjänster. Utnyttja hotellets 24-timmarsreception, handikappanpassning, bagageförvaring, rumsservice, flygtransfer. Koppla av i ditt komfortabla rum, vissa rum är även utrustade med värme, väckningsservice, skrivbord, balkong/terrass, väckarklocka. Ha trevligt med hotellets fritidsfaciliteter, däribland gym, bastu, utomhuspool, inomhuspool, skidåkning, innan du drar dig tillbaka till ditt rum för en välförtjänt vila. Hotel Mozart-Vital kombinerar varm gästfrihet med en härlig atmosfär, allt för att du ska få en oförglömlig tid i Ried Im Oberinntal.

Pris: Boka Hotel Mozart-Vital just nu för mellan 2986 - 3369 kr.

Boka Hotel Mozart-Vital.

Recensioner för Hotel Mozart-Vital

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Mozart-Vital

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Mozart-Vital. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Ried Im Oberinntal.

Adress till Hotel Mozart-Vital

Adress: Ried 147

Postnummer: 6531

Stad: Ried Im Oberinntal

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Mozart-Vital