Boka Hotell

Dachsteinhof

Dachsteinhof

Med sitt ypperliga läge i Ramsau am Dachstein har Pension Hoffelner allt som staden har att erbjuda precis utanför dörren. Hotellet erbjuder sina gäster ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter som är till för att vistelsen ska bli komfortabel och bekymmersfri. Gratis Wi-Fi i samtliga rum, parkering, flygtransfer, familjerum, restaurang finns med på listan över saker som gästerna kan ha glädje av. Värme, balkong/terrass, väckarklocka, iPod-docka, fläkt finns i samtliga rum. Ha trevligt med hotellets fritidsfaciliteter, däribland bastu, golfbana (inom 3 km), skidåkning, lekplats, biljard, innan du drar dig tillbaka till ditt rum för en välförtjänt vila. Med pålitlig service och professionell personal kan Pension Hoffelner tillgodose dina behov.

Pris: Boka Dachsteinhof just nu för mellan 1148 - 1302 kr.

Boka Dachsteinhof.

Recensioner för Dachsteinhof

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Dachsteinhof

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Dachsteinhof. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Ramsau am Dachstein.

Adress till Dachsteinhof

Adress: Hochfellnerweg 271

Postnummer: 8972

Stad: Ramsau am Dachstein

 

Lämna dina kommentarer för Dachsteinhof