Boka Hotell

Das Landhaus Hauptmann

Das Landhaus Hauptmann

Med sitt idealiska läge i det största turistområdet Portschach am Worthersee utlovar Das Landhaus Hauptmann en avkopplande och underbar vistelse. Hotellet erbjuder sina gäster ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter som är till för att vistelsen ska bli komfortabel och bekymmersfri. Express in- och utcheckning, rumsservice, flygtransfer, biluthyrning, restaurang finns med på listan över saker som gästerna kan ha glädje av. Koppla av i ditt komfortabla rum, vissa rum är även utrustade med värme, minibar, balkong/terrass, telefon, TV. Hotellets rofyllda atmosfär omfattar även fritidsfaciliteterna där det bland annat ingår privat strand, gym, bastu, golfbana (inom 3 km), utomhuspool. Komfort och funktionalitet gör Das Landhaus Hauptmann till det perfekta valet under ditt besök i Pörtschach am Wörthersee.

Pris: Boka Das Landhaus Hauptmann just nu för mellan 775 - 871 kr.

Boka Das Landhaus Hauptmann.

Recensioner för Das Landhaus Hauptmann

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Das Landhaus Hauptmann

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Das Landhaus Hauptmann. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Pörtschach am Wörthersee.

Adress till Das Landhaus Hauptmann

Adress: Kogelweg 4 - 6

Postnummer: 9210

Stad: Pörtschach am Wörthersee

 

Lämna dina kommentarer för Das Landhaus Hauptmann