Boka Hotell

Almwelt Austria

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Almwelt Austria

Läge för Almwelt Austria
På Almwelt Austria i Pichl-Preunegg har du ski-in/ski-out och nära till Rittis-linbanan, Planai och Planai Hochwurzens linbana. Andra kända sevärdigheter i området innefattar Ramsaus strand och Riesachfälles vattenfallsled.

Almwelt Austria erbjuder sina gäster flera bekvämligheter:
Efter en dag i backarna kan du skämma bort dig med en behandling på det fullständigt utrustade spat eller njuta av ångbastu. Åk gratis till backarna med detta hotells kostnadsfria transport. Detta hotell har en bar, där du kan ta en après-ski-drink när dagen lider mot sitt slut.

Gästerna kan njuta av en måltid på restaurangen. En gratis frukost erbjuds. Kostnadsfritt höghastighetsinternet/wi-fi i allmänna utrymmen; en dator finns tillgänglig till ditt förfogande. Gratis gästparkering finns på plats, men antalet platser är begränsat och dessa kan inte bokas i förväg.

Rummen på Almwelt Austria
De 12 gästrummen på Almwelt Austria har värdeförvaringsskåp/säkerhetsskåp och badrock. Gäster erbjuds gratis wi-fi. Tv:n har kabelkanaler. Badrummen är utrustade med dusch, hårtork och gratis toalettartiklar. Städning av rum utförs dagligen.

Pris: Boka Almwelt Austria just nu för mellan 4693 - 7040 kr.

Boka Almwelt Austria.

Recensioner för Almwelt Austria

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Almwelt Austria

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Almwelt Austria. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Pichl-Preunegg.

Adress till Almwelt Austria

Adress: Preunegg 45

Postnummer: 8973

Stad: Pichl-Preunegg

 

Lämna dina kommentarer för Almwelt Austria