Boka Hotell

Hotel St. Georg

Hotel St. Georg

Med sitt ypperliga läge i Mayrhofen har Hotel St. Georg allt som staden har att erbjuda precis utanför dörren. Hotellet erbjuder sina gäster ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter som är till för att vistelsen ska bli komfortabel och bekymmersfri. På Hotel St. Georg välkomnas du av serviceinriktad personal som gärna hjälper dig. Rummen är designade och inredda så att gästerna ska känna sig som hemma. Vissa är bland annat utrustade med skrivbord, balkong/terrass, väckarklocka, telefon, TV LCD/plasmaskärm. Underhåll dig själv med hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel bastu, inomhuspool, skidåkning, massage, solarium. Oavsett varför du besöker Mayrhofen så kommer Hotel St. Georg göra att du omedelbart känner dig som hemma.

Pris: Boka Hotel St. Georg just nu för mellan 1493 - 1684 kr.

Boka Hotel St. Georg.

Recensioner för Hotel St. Georg

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel St. Georg

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel St. Georg. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Mayrhofen.

Adress till Hotel St. Georg

Adress: Rauchenwaldstr. 670

Postnummer: 6290

Stad: Mayrhofen

 

Lämna dina kommentarer för Hotel St. Georg