Boka Hotell

Hotel Landenhof Superior

Hotel Landenhof Superior

Hotel Ländenhof ligger perfekt till för både affärs- och nöjesresenärer som besöker Mayrhofen. Hotellet håller hög klass på service och bekvämligheter för att alla resenärer ska kunna få sina individuella behov tillgodosedda. Bagageförvaring, familjerum, restaurang, tidningar, bar är bara några av faciliteterna som finns att tillgå. Rummen är designade för att erbjuda högsta komfort och utvalda rum har luftkonditionering, värme, väckningsservice, skrivbord, balkong/terrass som utlovar en fridfull, stärkande natt. Efter en dag full av sightseeing kan du återhämta dig i ditt komfortabla rum eller använda hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel bastu, skidåkning, trädgård, ångbastu. Hotel Ländenhof är ett utmärkt val oavsett om man vill utforska Mayrhofen eller bara koppla av och ladda batterierna.

Pris: Boka Hotel Landenhof Superior just nu för mellan 1311 - 1483 kr.

Boka Hotel Landenhof Superior.

Recensioner för Hotel Landenhof Superior

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Landenhof Superior

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Landenhof Superior. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Mayrhofen.

Adress till Hotel Landenhof Superior

Adress: Jakob-Moser-Str.599

Postnummer: 6290

Stad: Mayrhofen

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Landenhof Superior