Boka Hotell

Vitalhotel Quellengarten

Vitalhotel Quellengarten

Vitalhotel Quellengarten har ett bra läge i det populära området Lingenau. Både affärsresenärer och turister har glädje av hotellets faciliteter och tjänster. Gratis Wi-Fi i samtliga rum, handikappanpassning, express in- och utcheckning, parkering, konferensavdelning finns med på listan över saker som gästerna kan ha glädje av. Rummen är försedda med alla bekvämligheter man behöver för en god natts sömn. I vissa rum finns även värme, skrivbord, balkong/terrass, telefon, satellit/kabel-TV. För att göra gästernas vistelse trevligare erbjuder hotellet fritidsfaciliteter som gym, bastu, golfbana (inom 3 km), utomhuspool, inomhuspool. Trevlig personal, fina faciliteter och nära till allt som Lingenau har att erbjuda är tre bra anledningar till att bo på Vitalhotel Quellengarten.

Pris: Boka Vitalhotel Quellengarten just nu för mellan 2038 - 2345 kr.

Boka Vitalhotel Quellengarten.

Recensioner för Vitalhotel Quellengarten

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Vitalhotel Quellengarten

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Vitalhotel Quellengarten. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Lingenau.

Adress till Vitalhotel Quellengarten

Adress: Am Holz 93

Postnummer: 6951

Stad: Lingenau

 

Lämna dina kommentarer för Vitalhotel Quellengarten