Boka Hotell

SSG Apart Hotel

Stjärna Stjärna Stjärna
SSG Apart Hotel

Läge för SSG Apart Hotel
På SSG Apart Hotel i Kaprun har du nära till skidåkning, vinteraktiviteter samt Tauern kraftstation, Skidorten Kaprun och Schaufelbergs panoramalinbana. I närheten av SSG Apart Hotel ligger även S:t Margareta-kyrkan och Sigmund-Thun klyfta.

SSG Apart Hotel erbjuder:
Slappna av i spabadkaret efter en dag i backarna eller njut avbastu. På SSG Apart Hotel får du den perfekta vintersemestern med skidförvaring, uthyrning av skidutrustning och skidpass.

En gratis frukost serveras varje morgon. Gratis/fritt wi-fi/internet i gemensamma utrymmen.

Rummen på SSG Apart Hotel
Rummen på hotellet har även balkonger. De 16 gästrummen på SSG Apart Hotel har värdeförvaringsskåp/säkerhetsskåp och kaffe- och tebryggare. Gäster har tillgång tillgratis wi-fi/internet på rummen. Tv:n har kabelkanaler. Badrummen har badkar och/eller dusch, badrock, hårtork och gratis toalettartiklar. Alla rum på detta lägenhetshotell med 3 stjärnor har pentry med spishäll, stor kyl/frys, mikrovågsugn och diskmaskin. Städning av rum utförs dagligen.

Pris: Boka SSG Apart Hotel just nu för mellan 1696 - 2544 kr.

Boka SSG Apart Hotel.

Recensioner för SSG Apart Hotel

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till SSG Apart Hotel

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för SSG Apart Hotel. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Kaprun.

Adress till SSG Apart Hotel

Adress: Hinterleitenweg 12

Postnummer: 5710

Stad: Kaprun

 

Lämna dina kommentarer för SSG Apart Hotel