Boka Hotell

Austria Classic Hotel Innsbruck Garni

Austria Classic Hotel Innsbruck Garni

Austria Classic Hotel Innsbruck Garni ligger perfekt till för både affärs- och nöjesresenärer som besöker Innsbruck. Både affärsresenärer och turister har glädje av hotellets faciliteter och tjänster. På hotellet hittar man bland annat 24-timmarsreception, express in- och utcheckning, bagageförvaring, Wi-Fi i allmänna utrymmen, parkering. Rummen är designade och inredda så att gästerna ska känna sig som hemma. Vissa är bland annat utrustade med platt-TV, internet (trådlös), trådlöst internet (avgiftsfritt), rum för icke-rökare, luftkonditionering. Underhåll dig själv med hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel gym, bastu, golfbana (inom 3 km). Komfort och funktionalitet gör Austria Classic Hotel Innsbruck Garni till det perfekta valet under ditt besök i Innsbruck.

Pris: Boka Austria Classic Hotel Innsbruck Garni just nu för mellan 430 - 470 kr.

Boka Austria Classic Hotel Innsbruck Garni.

Recensioner för Austria Classic Hotel Innsbruck Garni

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Austria Classic Hotel Innsbruck Garni

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Austria Classic Hotel Innsbruck Garni. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Innsbruck.

Adress till Austria Classic Hotel Innsbruck Garni

Adress: Doktor Glatz street 20

Postnummer: 6020

Stad: Innsbruck

 

Lämna dina kommentarer för Austria Classic Hotel Innsbruck Garni