Boka Hotell

Alpine Wellfit Hotel Eagles-Astoria

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Alpine Wellfit Hotel Eagles-Astoria

Läge för Alpine Wellfit Hotel Eagles-Astoria
På Alpine Wellfit Hotel Eagles-Astoria i Innsbruck har du ski-in/ski-out och nära till Patscherkofel Mountain Gondola, Olympia Express Gondola och Igls olympiska isrink, Innsbruck. I närheten av Alpine Wellfit Hotel Eagles-Astoria ligger även Bergisel backhoppning och Das Tirol Panorama.

Alpine Wellfit Hotel Eagles-Astoria erbjuder sina gäster flera bekvämligheter:
Efter en dag i backarna kan du njuta av en simtur i inomhupoolen eller använda andra bekvämligheter på Alpine Wellfit Hotel Eagles-Astoria, som gym och bastu. Du är ute i backarna på nolltid med detta hotells kostnadsfria skidtransport. Alpine Wellfit Hotel Eagles-Astoria är ett perfekt val för din skidsemester med skidförvaring och skidpass. Detta hotell har en bar, där du kan ta en après-ski-drink efter en lång, aktiv dag.

Gästerna kan njuta av en måltid på restaurangen. Gästerna serveras kostnadsfri frukost varje morgon. Gratis/fritt wi-fi/internet i gemensamma utrymmen.

Rummen på Alpine Wellfit Hotel Eagles-Astoria
Rummen har inredda balkonger/terrasser. De 39 gästrummen på Alpine Wellfit Hotel Eagles-Astoria har värdeförvaringsskåp/säkerhetsskåp och hårtork. Gäster erbjuds kostnadsfritt höghastighetsinternet. Tv:n har kabelkanaler.

Pris: Boka Alpine Wellfit Hotel Eagles-Astoria just nu för mellan 652 - 979 kr.

Boka Alpine Wellfit Hotel Eagles-Astoria.

Recensioner för Alpine Wellfit Hotel Eagles-Astoria

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Alpine Wellfit Hotel Eagles-Astoria

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Alpine Wellfit Hotel Eagles-Astoria. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Innsbruck.

Adress till Alpine Wellfit Hotel Eagles-Astoria

Adress: Badhausstrasse 1

Postnummer: 6080

Stad: Innsbruck

 

Lämna dina kommentarer för Alpine Wellfit Hotel Eagles-Astoria