Boka Hotell

Thermal-Badhotel Kirchler

Thermal-Badhotel Kirchler

4-stjärniga Thermal-Badhotel Kirchler erbjuder komfort och bekvämlighet vare sig du är på affärs- eller nöjesresa i Hintertux Glacier. Med sitt stora utbud av faciliteter och tjänster tillhandahåller hotellet allt du behöver för en god natts sömn. Express in- och utcheckning, rumsservice, restaurang, tvättservice, hiss finns på plats för gästernas trivsel. Rummen är designade för att erbjuda högsta komfort och utvalda rum har värme, balkong/terrass, väckarklocka, telefon, TV som utlovar en fridfull, stärkande natt. Hotellet erbjuder många olika rekreationsmöjligheter. Trevlig personal, fina faciliteter och nära till allt som Hintertux Glacier har att erbjuda är tre bra anledningar till att bo på Thermal-Badhotel Kirchler.

Pris: Boka Thermal-Badhotel Kirchler just nu för mellan 1732 - 1962 kr.

Boka Thermal-Badhotel Kirchler.

Recensioner för Thermal-Badhotel Kirchler

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Thermal-Badhotel Kirchler

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Thermal-Badhotel Kirchler. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Hintertux Glacier.

Adress till Thermal-Badhotel Kirchler

Adress: Hintertux 765

Postnummer: 6294

Stad: Hintertux Glacier

 

Lämna dina kommentarer för Thermal-Badhotel Kirchler