Boka Hotell

Hotel Glocknerhof

Hotel Glocknerhof

Detta Heiligenblut hotell ligger på landet. Area attraktioner inkluderar nationalparken Hohe Tauern. Hotel Glocknerhof har en inomhuspool, ångbad, bastu och tennisbanor. Hotel Glocknerhof har ett fullständigt spa. Hotellet är fyrstjärnigt och inkluderar trådlöst Internet/WiFi (tilläggskostnad) och mötesrum för mindre grupper. Gästerna serveras gratis frukost varje morgon. Detta hotell erbjuder transfer (tilläggskostnad). Evenemangsutrymmena omfattar konferensrum. Personalen kan ordna utflykts/biljettassistans, bröllopstjänster, kemtvätt/tvättservice och valutaväxling.

Hotellet erbjuder dessutom en barnklubb, spelhall/rum och flerspråkig personal. Detta är ett rökfritt hotell. Tv:n har satellitkanaler. Rummen har telefon och i rummet. Badrummen har badrockar och hårtork. Alla rum på Hotel Glocknerhof är rökfria.

Pris: Boka Hotel Glocknerhof just nu för mellan 1265 - 1552 kr.

Boka Hotel Glocknerhof.

Recensioner för Hotel Glocknerhof

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Glocknerhof

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Glocknerhof. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Heiligenblut.

Adress till Hotel Glocknerhof

Adress: Hof 6-7

Postnummer: A-9844

Stad: Heiligenblut

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Glocknerhof