Boka Hotell

Schlosshotel Freisitz Roith

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Schlosshotel Freisitz Roith

Schlosshotel Freisitz Roith ligger perfekt till för både affärs- och nöjesresenärer som besöker Gmunden. Hotellet erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter och förmåner för att du garanterat ska trivas. Express in- och utcheckning, rumsservice, konferensavdelning , business center, biluthyrning finns med på listan över saker som gästerna kan ha glädje av. Rummen är välinredda och vissa är bland annat utrustade med bubbelbadkar, värme, skrivbord, minibar, balkong/terrass. Efter en dag full av sightseeing kan du återhämta dig i ditt komfortabla rum eller använda hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel badtunna, bastu, massage, trädgård, ångbastu. Med pålitlig service och professionell personal kan Schlosshotel Freisitz Roith tillgodose dina behov.

Pris: Boka Schlosshotel Freisitz Roith just nu för mellan 1502 - 1646 kr.

Boka Schlosshotel Freisitz Roith.

Recensioner för Schlosshotel Freisitz Roith

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Schlosshotel Freisitz Roith

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Schlosshotel Freisitz Roith. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Gmunden.

Adress till Schlosshotel Freisitz Roith

Adress: Traunsteinstrasse 87

Postnummer:

Stad: Gmunden

 

Lämna dina kommentarer för Schlosshotel Freisitz Roith