Boka Hotell

Traumhotel Alpina Superior - Yoga & Ayurveda

Traumhotel Alpina Superior - Yoga & Ayurveda

4-stjärniga Traumhotel Alpina Superior erbjuder komfort och bekvämlighet vare sig du är på affärs- eller nöjesresa i Gerlos. Med sitt stora utbud av faciliteter och tjänster tillhandahåller hotellet allt du behöver för en god natts sömn. På Traumhotel Alpina Superior välkomnas du av serviceinriktad personal som gärna hjälper dig. Rummen är designade för att erbjuda högsta komfort och utvalda rum har värme, skrivbord, balkong/terrass, ljudisolerat, telefon som utlovar en fridfull, stärkande natt. För att göra gästernas vistelse trevligare erbjuder hotellet fritidsfaciliteter som badtunna, gym, bastu, inomhuspool, skidåkning. Trevlig personal, fina faciliteter och nära till allt som Gerlos har att erbjuda är tre bra anledningar till att bo på Traumhotel Alpina Superior.

Pris: Boka Traumhotel Alpina Superior - Yoga & Ayurveda just nu för mellan 1952 - 2201 kr.

Boka Traumhotel Alpina Superior - Yoga & Ayurveda.

Recensioner för Traumhotel Alpina Superior - Yoga & Ayurveda

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Traumhotel Alpina Superior - Yoga & Ayurveda

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Traumhotel Alpina Superior - Yoga & Ayurveda. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Gerlos.

Adress till Traumhotel Alpina Superior - Yoga & Ayurveda

Adress: Gerlos 298

Postnummer: 6281

Stad: Gerlos

 

Lämna dina kommentarer för Traumhotel Alpina Superior - Yoga & Ayurveda