Boka Hotell

Hotel Central

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Hotel Central

Läge för Hotel Central
På detta hotell, Hotel Central, i Gerlos har du ski-in/ski-out och smidig tillgång till Isskogel linbana samt vinteraktiviteter som utförsåkning och längdskidåkning. Andra kända sevärdigheter i området innefattar Gerlos Alpenstrasse och WasserWunderWelten.

Hotel Central erbjuder sina gäster flera bekvämligheter:
Skäm bort dig med en behandling på det fullständigt utrustade spat eller njut av en simtur i inomhus poolen efter en dag i backarna. Tack vare skidförvaring och skidpass slipper du lägga tid på att planera och kan tillbringa maximal tid i backarna. Detta hotell har en bar, där du kan ta en après-ski-drink efter en lång, aktiv dag.

Gästerna kan njuta av en måltid på restaurangen. Gratis wi-fi är tillgängligt i publika utrymmen.

Rummen på Hotel Central
Rummen på hotellet har även balkonger. De 49 gästrummen på Hotel Central har värdeförvaringsskåp/säkerhetsskåp och gratis dagstidningar. Sängarna har bäddmadrass. Badrummen har badkar och/eller dusch, badrock, hårtork och gratis toalettartiklar. Städning av rum utförs dagligen.

Pris: Boka Hotel Central just nu för mellan 559 - 838 kr.

Boka Hotel Central.

Recensioner för Hotel Central

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Central

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Central. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Gerlos.

Adress till Hotel Central

Adress: Gerlos 179

Postnummer: 6281

Stad: Gerlos

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Central