Boka Hotell

Hotel Almhof

Hotel Almhof

Hotel Almhof är ett populärt val bland resenärer på besök i Galtür, vare sig de vill utforska staden eller bara är på genomresa. Hotellet har allt du behöver för en komfortabel vistelse. 24-timmarsreception, bagageförvaring, rumsservice, restaurang, tidningar är bara några av faciliteterna som finns att tillgå. Rummen är designade och inredda så att gästerna ska känna sig som hemma. Vissa är bland annat utrustade med värme, balkong/terrass, TV LCD/plasmaskärm, satellit/kabel-TV, värdeskåp på rummet. Hotellets rofyllda atmosfär omfattar även fritidsfaciliteterna där det bland annat ingår badtunna, gym, bastu, inomhuspool, skidåkning. Hotel Almhof kombinerar varm gästfrihet med en härlig atmosfär, allt för att du ska få en oförglömlig tid i Galtür.

Pris: Boka Hotel Almhof just nu för mellan 1723 - 1952 kr.

Boka Hotel Almhof.

Recensioner för Hotel Almhof

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Almhof

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Almhof. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Galtür.

Adress till Hotel Almhof

Adress: Wirl 4

Postnummer: 6563

Stad: Galtür

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Almhof