Boka Hotell

Alpenresort Fluchthorn

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Alpenresort Fluchthorn

Med sitt idealiska läge i det största turistområdet Galtur utlovar Alpenresort Fluchthorn en avkopplande och underbar vistelse. Hotellet erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter och förmåner för att du garanterat ska trivas. Express in- och utcheckning, bagageförvaring, restaurang, tidningar, hiss är bara några av faciliteterna som finns att tillgå. Rummen är designade och inredda så att gästerna ska känna sig som hemma. Vissa är bland annat utrustade med värme, skrivbord, minibar, balkong/terrass, telefon. Efter en dag full av sightseeing kan du återhämta dig i ditt komfortabla rum eller använda hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel bastu, inomhuspool, skidåkning, fiske, spa. Med pålitlig service och professionell personal kan Alpenresort Fluchthorn tillgodose dina behov.

Pris: Boka Alpenresort Fluchthorn just nu för mellan 1254 - 1416 kr.

Boka Alpenresort Fluchthorn.

Recensioner för Alpenresort Fluchthorn

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Alpenresort Fluchthorn

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Alpenresort Fluchthorn. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Galtür.

Adress till Alpenresort Fluchthorn

Adress: Platz 42

Postnummer: 6563

Stad: Galtür

 

Lämna dina kommentarer för Alpenresort Fluchthorn