Boka Hotell

Ferienanlage Central

Ferienanlage Central

Med sitt ypperliga läge i Flachau har Ferienanlage Central allt som staden har att erbjuda precis utanför dörren. Hotellet håller hög klass på service och bekvämligheter för att alla resenärer ska kunna få sina individuella behov tillgodosedda. Alla nödvändiga faciliteter, till exempel express in- och utcheckning, flygtransfer, barnpassning, familjerum, grillplats, finns att tillgå. Koppla av i ditt komfortabla rum, vissa rum är även utrustade med balkong/terrass, TV, satellit/kabel-TV, kylskåp, mikrovågsugn. Tillgång till hotellets bastu, utomhuspool, skidåkning, spa, solarium förgyller din trevliga vistelse ännu mer. Ferienanlage Central är ett utmärkt val oavsett om man vill utforska Flachau eller bara koppla av och ladda batterierna.

Pris: Boka Ferienanlage Central just nu för mellan 2364 - 2680 kr.

Boka Ferienanlage Central.

Recensioner för Ferienanlage Central

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Ferienanlage Central

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Ferienanlage Central. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Flachau.

Adress till Ferienanlage Central

Adress: Flachauer Str. 284

Postnummer: 5542

Stad: Flachau

 

Lämna dina kommentarer för Ferienanlage Central