Boka Hotell

Hotel Alte Post Fieberbrunn

Hotel Alte Post Fieberbrunn

Med sitt idealiska läge i det största turistområdet Fieberbrunn utlovar Hotel Alte Post Fieberbrunn en avkopplande och underbar vistelse. Hotellet håller hög klass på service och bekvämligheter för att alla resenärer ska kunna få sina individuella behov tillgodosedda. Utnyttja hotellets handikappanpassning, express in- och utcheckning, Wi-Fi i allmänna utrymmen, parkering, konferensavdelning . Rummen är designade och inredda så att gästerna ska känna sig som hemma. Vissa är bland annat utrustade med väckningsservice, skrivbord, balkong/terrass, väckarklocka, telefon. Ta en paus under en lång dag och använd bastu, utomhuspool, skidåkning, fiske, spa. Med pålitlig service och professionell personal kan Hotel Alte Post Fieberbrunn tillgodose dina behov.

Pris: Boka Hotel Alte Post Fieberbrunn just nu för mellan 1614 - 1776 kr.

Boka Hotel Alte Post Fieberbrunn.

Recensioner för Hotel Alte Post Fieberbrunn

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Alte Post Fieberbrunn

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Alte Post Fieberbrunn. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Fieberbrunn.

Adress till Hotel Alte Post Fieberbrunn

Adress: Dorftstrasse 21

Postnummer: 6391

Stad: Fieberbrunn

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Alte Post Fieberbrunn