Boka Hotell

Gartenhotel Crystal - 4 Sterne Superior

Gartenhotel Crystal - 4 Sterne Superior

Gartenhotel Crystal är ett populärt val bland resenärer på besök i Fügen, vare sig de vill utforska staden eller bara är på genomresa. Hotellet erbjuder många olika faciliteter för att göra din vistelse till en trevlig upplevelse. Alla nödvändiga faciliteter, till exempel handikappanpassning, express in- och utcheckning, bagageförvaring, rumsservice, konferensavdelning , finns att tillgå. Varje rum är elegant inrett och utrustat med praktiska bekvämligheter. Efter en dag full av sightseeing kan du återhämta dig i ditt komfortabla rum eller använda hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel badtunna, bastu, golfbana (inom 3 km), utomhuspool, inomhuspool. Upptäck allt vad Fügen har att erbjuda genom att göra Gartenhotel Crystal till din bas.

Pris: Boka Gartenhotel Crystal - 4 Sterne Superior just nu för mellan 1177 - 1330 kr.

Boka Gartenhotel Crystal - 4 Sterne Superior.

Recensioner för Gartenhotel Crystal - 4 Sterne Superior

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Gartenhotel Crystal - 4 Sterne Superior

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Gartenhotel Crystal - 4 Sterne Superior. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Fügen.

Adress till Gartenhotel Crystal - 4 Sterne Superior

Adress: Hochfügenerstr. 63

Postnummer: 6263

Stad: Fügen

 

Lämna dina kommentarer för Gartenhotel Crystal - 4 Sterne Superior