Boka Hotell

Harry's Home Dornbirn

Harry's Home Dornbirn

Detta centrala hotell är beläget i hjärtat av Dornbirn. Sevärdheterna i området inkluderar Jewish Museum. Denna Dornbirn Hotellet har en restaurang och bar/lounge. Trådlös och trådbunden höghastighets Internet finns i allmänna utrymmen. Personalen kan ordna conciergetjänster och företagstjänster. Ytterligare bekvämligheter omfattar flerspråkig personal, kaffe i lobbyn och en tv i lobbyn. Harrys Home Dornbirn har 66 rum. Rummen har plattskärms-TV med kabelkanaler.

Trådlös och trådbunden höghastighets Internet (tilläggskostnad), telefon och i rummet finns. Badrummen har dusch/badkar, makeup/rakning speglar och hårtork. Hotellet erbjuder dessutom luftkonditionering, skrivbord och fönster som kan öppnas. Dessutom finns fler bekvämligheter tillgängliga på begäran som strykjärn/strykbräda. Alla rum på Harrys Home Dornbirn är rökfria.

Pris: Boka Harry's Home Dornbirn just nu för mellan 525 - 1159 kr.

Boka Harry's Home Dornbirn.

Recensioner för Harry's Home Dornbirn

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Harry's Home Dornbirn

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Harry's Home Dornbirn. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Dornbirn.

Adress till Harry's Home Dornbirn

Adress: Klostergasse 8

Postnummer: 6850

Stad: Dornbirn

 

Lämna dina kommentarer för Harry's Home Dornbirn