Boka Hotell

Fairmotel Dornbirn

Fairmotel Dornbirn

Detta Dornbirn hotell ligger nära Judiska museet och Schloss Hohenems. Fairmotel Dornbirn har en affär med kaffe/CAF. Hotellet är fyrstjärnigt och inkluderar ett affärscenter och gratis trådlöst internet. Detta hotell erbjuder transfer (tilläggskostnad). Personalen kan ordna kemtvätt/tvättservice och utflyktsassistans. Ytterligare bekvämligheter omfattar tvättmöjligheter, värdeförvaringsskåp i receptionen och en hiss (hiss). Fairmotel Dornbirn har 63 rum. Tv:n har satellitkanaler.

Trådlös och trådbunden höghastighets Internet, direct dial phones och i rummet finns. Badrummen har hårtork. Hotellet erbjuder dessutom luftkonditionering, fönster som kan öppnas och mörkläggningsgardiner /-draperier. Dessutom finns fler bekvämligheter tillgängliga på begäran som väckning.

Pris: Boka Fairmotel Dornbirn just nu för mellan 790 - 797 kr.

Boka Fairmotel Dornbirn.

Recensioner för Fairmotel Dornbirn

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Fairmotel Dornbirn

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Fairmotel Dornbirn. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Dornbirn.

Adress till Fairmotel Dornbirn

Adress: Wallenmahd 15

Postnummer: 6850

Stad: Dornbirn

 

Lämna dina kommentarer för Fairmotel Dornbirn