Boka Hotell

Hotel Lebensquell Bad Zell

Hotel Lebensquell Bad Zell

Med sitt idealiska läge i det största turistområdet Bad Zell utlovar Hotel Lebensquell Bad Zell en avkopplande och underbar vistelse. Hotellet erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter och förmåner för att du garanterat ska trivas. På Hotel Lebensquell Bad Zell välkomnas du av serviceinriktad personal som gärna hjälper dig. Rummen är designade och inredda så att gästerna ska känna sig som hemma. Vissa är bland annat utrustade med minibar, balkong/terrass, telefon, TV, värdeskåp på rummet. Efter en dag full av sightseeing kan du återhämta dig i ditt komfortabla rum eller använda hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel badtunna, gym, bastu, utomhuspool, inomhuspool. Komfort och funktionalitet gör Hotel Lebensquell Bad Zell till det perfekta valet under ditt besök i Bad Zell.

Pris: Boka Hotel Lebensquell Bad Zell just nu för mellan 1120 - 1263 kr.

Boka Hotel Lebensquell Bad Zell.

Recensioner för Hotel Lebensquell Bad Zell

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Lebensquell Bad Zell

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Lebensquell Bad Zell. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Bad Zell.

Adress till Hotel Lebensquell Bad Zell

Adress: Lebensquellplatz 1

Postnummer: 4283

Stad: Bad Zell

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Lebensquell Bad Zell