Boka Hotell

Pension & Appartements Ronacherhof

Pension & Appartements Ronacherhof

Pension & Appartements Ronacherhof ligger perfekt till för både affärs- och nöjesresenärer som besöker Bad Kleinkirchheim. Hotellet erbjuder många olika faciliteter för att göra din vistelse till en trevlig upplevelse. Alla nödvändiga faciliteter, till exempel express in- och utcheckning, bagageförvaring, familjerum, tidningar, concierge, finns att tillgå. Rummen är designade för att ge optimal komfort och vissa rum har praktiska bekvämligheter som värme, skrivbord, balkong/terrass, TV LCD/plasmaskärm, satellit/kabel-TV. För att göra gästernas vistelse trevligare erbjuder hotellet fritidsfaciliteter som skidåkning, trädgård. Komfort och funktionalitet gör Pension & Appartements Ronacherhof till det perfekta valet under ditt besök i Bad Kleinkirchheim.

Pris: Boka Pension & Appartements Ronacherhof just nu för mellan 1062 - 1196 kr.

Boka Pension & Appartements Ronacherhof.

Recensioner för Pension & Appartements Ronacherhof

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Pension & Appartements Ronacherhof

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Pension & Appartements Ronacherhof. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Bad Kleinkirchheim.

Adress till Pension & Appartements Ronacherhof

Adress: Adlerweg 9

Postnummer: 9546

Stad: Bad Kleinkirchheim

 

Lämna dina kommentarer för Pension & Appartements Ronacherhof