Boka Hotell

Der Kirchheimerhof - Superior

Der Kirchheimerhof - Superior

Harmony's - Hotel Kirchheimerhof har ett bra läge i det populära området Bad Kleinkirchheim. Med ett komplett utbud av bekvämligheter kommer hotellets gäster tycka att vistelsen är komfortabel. På Harmony's - Hotel Kirchheimerhof välkomnas du av serviceinriktad personal som gärna hjälper dig. Rummen är designade och inredda så att gästerna ska känna sig som hemma. Vissa är bland annat utrustade med värme, väckningsservice, skrivbord, minibar, balkong/terrass. Ha trevligt med hotellets fritidsfaciliteter, däribland badtunna, gym, bastu, golfbana (inom 3 km), utomhuspool, innan du drar dig tillbaka till ditt rum för en välförtjänt vila. Oavsett varför du besöker Bad Kleinkirchheim så kommer Harmony's - Hotel Kirchheimerhof göra att du omedelbart känner dig som hemma.

Pris: Boka Der Kirchheimerhof - Superior just nu för mellan 1215 - 1378 kr.

Boka Der Kirchheimerhof - Superior.

Recensioner för Der Kirchheimerhof - Superior

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Der Kirchheimerhof - Superior

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Der Kirchheimerhof - Superior. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Bad Kleinkirchheim.

Adress till Der Kirchheimerhof - Superior

Adress: Maibrunnenweg 37

Postnummer: 9546

Stad: Bad Kleinkirchheim

 

Lämna dina kommentarer för Der Kirchheimerhof - Superior