Boka Hotell

  • Populära städer i Österrike

  • Warning: mysql_query(): Unable to save result set in /home/u/u5563943/www/xn--hotellsterrike-0pb.se/index.php on line 732

    Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/u/u5563943/www/xn--hotellsterrike-0pb.se/index.php on line 735
  • Alla Städer i Österrike
  • Mer Info om Österrike

Das.Goldberg

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Das.Goldberg

Das.Goldberg ligger perfekt till för både affärs- och nöjesresenärer som besöker Bad Hofgastein. Hotellet erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter och förmåner för att du garanterat ska trivas. Rumsservice, restaurang, hiss, bibliotek, skytteltransport är bara några av faciliteterna som finns att tillgå. Rummen är designade för att erbjuda högsta komfort och utvalda rum har värme, väckningsservice, skrivbord, minibar, balkong/terrass som utlovar en fridfull, stärkande natt. Underhåll dig själv med hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel badtunna, bastu, utomhuspool, inomhuspool, skidåkning. Trevlig personal, fina faciliteter och nära till allt som Bad Hofgastein har att erbjuda är tre bra anledningar till att bo på Das.Goldberg.

Pris: Boka Das.Goldberg just nu för mellan 2000 - 2259 kr.

Boka Das.Goldberg.

Recensioner för Das.Goldberg

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Das.Goldberg

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Das.Goldberg. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Bad Hofgastein.

Adress till Das.Goldberg

Adress: Haltestellenweg 23

Postnummer: 5630

Stad: Bad Hofgastein

 

Lämna dina kommentarer för Das.Goldberg