Boka Hotell

Aparthotel Arkadia

Aparthotel Arkadia

Ligger i ett lantligt läge, är detta Bad Hofgastein hotell nära Angertal Ski Resort. Aparthotel Arkadia har ångrum och bastu. Fastigheten erbjuder hög hastighet (trådlös) till Internet (avgift). Detta hotell erbjuder transfer (tilläggskostnad). Hotellet erbjuder dessutom flerspråkig personal och skidförråd. Tv:n har kabelkanaler. Rummen har hög hastighet (trådlös) till Internet (tilläggskostnad), telefon och i rummet. Rummen på den 4,0 stjärniga hotell har kök med spishäll, mikrovågsugn, kylskåp och diskmaskiner. Badrummen har hårtork och gratis toalettartiklar.

Balkonger finns på rummen. Hotellet erbjuder dessutom bäddsoffa, separat sittutrymme och kaffe/te kokare/bryggare. Städning erbjuds. Internet (bredband) och extrasängar finns tillgängliga. Alla rum på Aparthotel Arkadia är rökfria.

Pris: Boka Aparthotel Arkadia just nu för mellan 792 - 859 kr.

Boka Aparthotel Arkadia.

Recensioner för Aparthotel Arkadia

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Aparthotel Arkadia

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Aparthotel Arkadia. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Bad Hofgastein.

Adress till Aparthotel Arkadia

Adress: Tauernstrasse 53

Postnummer: 5630

Stad: Bad Hofgastein

 

Lämna dina kommentarer för Aparthotel Arkadia