Boka Hotell

Chalet Wetzlgut

Stjärna Stjärna Stjärna
Chalet Wetzlgut

Läge för Chalet Wetzlgut
Chalet Wetzlgut ligger på strandpromenaden.

Chalet Wetzlgut erbjuder:
Chalet Wetzlgut har fullständigt spa, heta källor och gym. Gratis/fritt wi-fi/internet i gemensamma utrymmen. Denna stuga har 2 restauranger samt kafé och en bar/lounge. Personalen kan hjälpa till med conciergetjänster och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Gäster på hotellet har även tillgång till direktanslutning till skidbacke, spabehandlingar och gym/fitnesscenter. Mot en tilläggsavgift har gäster tillgång till flygtransfer till hotellet (tillgänglig dygnet runt). Gäster erbjuds gratis parkering. Det finns särskilda områden där rökning är tillåtet.

Rummen på Chalet Wetzlgut
Rummen på hotellet har även balkonger/terrasser. Bekvämligheter i gästrummen på Chalet Wetzlgut omfattar minibar och värdeförvaringsskåp. Gäster erbjuds gratis wi-fi. Rummen har platt-tv med kabelkanaler. Alla rum har skrivbord och telefon. Badrummen har badkar eller dusch och gratis toalettartiklar. Alla rum på Chalet Wetzlgut städas dagligen och allergitestade sängkläder finns tillgänglig på begäran.

Pris: Boka Chalet Wetzlgut just nu för mellan 0 - 0 kr.

Boka Chalet Wetzlgut.

Recensioner för Chalet Wetzlgut

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Chalet Wetzlgut

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Chalet Wetzlgut. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Bad Gastein.

Adress till Chalet Wetzlgut

Adress: Stubnerkogelstr. 9

Postnummer: 5640

Stad: Bad Gastein

 

Lämna dina kommentarer för Chalet Wetzlgut