Boka Hotell

Lindner Hotel & Spa - Die Wasnerin

Lindner Hotel & Spa - Die Wasnerin

Detta hotell med spa ligger i bergen i Bad Aussee. Sevärdheterna i området inkluderar Halstattersee. Lindner Hotel & Spa Die Wasnerin har en hälsoklubb, utomhuspool, inomhuspool, spa badkar och ångbad. Spat på denna hotell har massage-och behandlingsrum, ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och skönhetsbehandlingar. Hotellet är fyrstjärnigt och inkluderar gratis tillgång till trådlöst Internet/WiFi, mötesrum för mindre grupper och företagstjänster. Hotellet har en restaurang, bar/lounge och bar vid poolen. Evenemangsutrymmena är på 320 kvadratmeter och består av utställningsplats, konferensrum och konferenslokaler. Personalen kan ordna utflykts/biljettassistans, bröllop, catering vid evenemang och kemtvätt/tvättservice.

Hotellet erbjuder dessutom en barnklubb, fitnessanläggning och reception med concierge. Detta är ett rökfritt hotell. Lindner Hotel & Spa Die Wasnerin har 88 rum. Tv:n har kabelkanaler. Trådlös och trådbunden höghastighets Internet, telefoner, telefonsvarare och i rummet finns.

Pris: Boka Lindner Hotel & Spa - Die Wasnerin just nu för mellan 2104 - 2920 kr.

Boka Lindner Hotel & Spa - Die Wasnerin.

Recensioner för Lindner Hotel & Spa - Die Wasnerin

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Lindner Hotel & Spa - Die Wasnerin

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Lindner Hotel & Spa - Die Wasnerin. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Bad Aussee.

Adress till Lindner Hotel & Spa - Die Wasnerin

Adress: Sommersbergseestrasse 19

Postnummer: 8990

Stad: Bad Aussee

 

Lämna dina kommentarer för Lindner Hotel & Spa - Die Wasnerin