Boka Hotell

Alpendorf Dachstein West by Alps Residence

Alpendorf Dachstein West by Alps Residence

Alpendorf Dachstein West ligger perfekt till för både affärs- och nöjesresenärer som besöker Annaberg im Lammertal. Hotellet håller hög klass på service och bekvämligheter för att alla resenärer ska kunna få sina individuella behov tillgodosedda. Gratis Wi-Fi i samtliga rum, parkering, utflykter finns med på listan över saker som gästerna kan ha glädje av. Rummen är designade för att erbjuda högsta komfort och utvalda rum har balkong/terrass, TV, satellit/kabel-TV, mikrovågsugn, diskmaskin som utlovar en fridfull, stärkande natt. Ha trevligt med hotellets fritidsfaciliteter, däribland bastu, inomhuspool, skidåkning, innan du drar dig tillbaka till ditt rum för en välförtjänt vila. Alpendorf Dachstein West kombinerar varm gästfrihet med en härlig atmosfär, allt för att du ska få en oförglömlig tid i Annaberg im Lammertal.

Pris: Boka Alpendorf Dachstein West by Alps Residence just nu för mellan 1148 - 1148 kr.

Boka Alpendorf Dachstein West by Alps Residence.

Recensioner för Alpendorf Dachstein West by Alps Residence

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Alpendorf Dachstein West by Alps Residence

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Alpendorf Dachstein West by Alps Residence. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Annaberg im Lammertal.

Adress till Alpendorf Dachstein West by Alps Residence

Adress: Steuer 62

Postnummer: 5524

Stad: Annaberg im Lammertal

 

Lämna dina kommentarer för Alpendorf Dachstein West by Alps Residence